Novi singl grupe Djigibaoo
23.05.2024. 13:31h

Već je nepotrebno pisati nade, bolje je reći perjanice trenutne rock n roll scene grada Splita, bend Djigibaoo unutar mjesec dana objavljuje već drugi singl! Nakon što su uspješno začarali publiku pjesmom i spotom "Začaran" nisu gubili vrijeme nego nastavili raditi na novom materijalu kojeg jedva čekaju pustiti u svijet. Dio tog Djigibaoo rokerskog, pomalo mračnog, ali u drugu ruku i optimističnog svemira je i nova pjesma naziva "Lako je".

Zarazan gitarski riff, mistična atmosferičnost i savršena dinamika postignuta ritam sekcijom Josipa Brkljačića i Ivana Malenice, gitarama i vokalima Petra Stolnika i Antonija Šabića postaju zaštitni znakovi ovog sve uspješnijeg splitskog sastava koji u punom jeku gazi samo prema naprijed i ne gleda unazad.
 
 
Kao i prethodni singl, za potpuni rad na pjesmi zaslužan je sam bend, što osim glazbe, teksta i aranžmana u njihovom slučaju znači i kompletno snimanje te produkciju pjesme dok je mastering ponovno sjajno odradio Ivan Božanić iz Pipsa. Ideja spota također pripada bendu koju je još jednom na fantastičan način izrealizirao Marino Vrca iz također vrlo obećavajućeg i autentičnog splitskog sastava La Volpe.
 
Kao što smo već navikli od Djigija, donose nam odgovore na svakodnevna pitanja koje nas more u našim glavama i srcima na svoj jedinstven pogled na svijet i život.
Koliko je lako, je li uopće lako i što je danas lako? Poslušajte i prosudite sami.