Impresum Kontaktirajte nas Radio Cakovec     O nama     Marketing     Emisije     Program     Top Liste    
Audio Streaming
Medimurje:
Temperatura zraka:OD 11° DO 25°
Vrijeme:PRETEŽNO SUNČANO

Emisije
style

Informativne emisije

Vijesti
U programu HRČK-a emitiramo Vijesti - kratku informativnu emisiju s pregledom aktualnosti iz Međimurske županije, iz zemlje i svijeta te aktualne vremenske prilike. Informativna redakcija našeg radija, uz brojne suradnike diljem Međimurja u proizvodnji vlastitog informativnog programa uspijeva biti aktualna, pouzdana i nepristrana u izvještavanju slušateljstva. Ovo je prava prilika da prvi saznate vijesti iz naše Županije, zemlje i svijeta, jer ipak je radio najbrži medij. Vijesti emitiramo u 5:00, 8:00, 10:00, 11:00, 13:00 i 15:00

Vijesti urednika
Vijesti su koje uređuje i vodi naš glavni urednik informativnog programa. Emitiraju se svakodnevno u 9:00, a karakteristika je ovih vijesti, da standardno oblikovane vijesti, naš urednik proširuje svojim komentarima.

Popodnevna kronika
Kao što i samo ime govori kroniku emitiramo u podne. Podnevna kronika donosi nešto prošireniji oblik vijesti iz Međimurske županije uz tonske priloge te 5-6 vijesti iz zemlje i svijeta. Uz INFO (kratke najave događaja koji nas očekuju) i vremensku prognozu, podnevna kronika sadrži i naglasak dana (najaktualniju vijest).

Vijesti za dobar tek
Vijesti za dobar tek razlikuju se od "klasičnih" vijesti samo u jednom detalju: svaku informaciju nastojimo prokomentirati kratkom, po mogučnosti duhovitom (ili britkom) primjedbom. "Vijesti za dobar tek" emitiramo u 14:00, a budući da je dosta obitelji u to vrijeme za ručkom, mi serviramo duhovite komentare, da se uz ručak malo i nasmijete.

Vijesti u 16
Uz pretpostavku da je poslijepodne vrijeme opuštanja, redakcija HRČK-a u Vijestima u 16 nastoji prezentirati vijesti u što ležernijem obliku. Uz pregled aktualnosti iz Međimurja, te iz zemlje i svijeta, u emisiju su uključene zanimljivosti, te obilje sportskih, kulturnih i servisnih informacija. Vijesti iz naše županije odvajamo glazbenim brojem od onih iz zemlje i svijeta, kao i te vijesti od servisnih informacija i vremenske prognoze.

Međimurska kronika
Informativna je emisija koja se emitira u 18:00, a donosi proširene vijesti iz naše županije sa tonskim prilozima, te javljanjima naših dopisnika iz raznih dijelova županije. Riječ je o svim zbivanjima u našoj županiji, koja su obilježila protekli dan.

Međimurski tjednik
Međimurski tjednik obuhvaća najvažnije vijesti o događajima tijekom proteklog tjedna i svojevrsni je rezime dnevnih emisija "Međimurska kronika". Sva važnija zbivanja od proteklog tjedna obuhvaćena su u emisiji koja se emitira nedjeljom u 13 sati.

Vijesti za dobar tek - repriza
Spomenute "Vijesti za dobar tek", sa šaljivim komentarima, repriziramo sve u nedjelju u 15:30. Sve duhovite komentare, koje želite ponovno čuti, ili ste ih propustili imate prilike nadoknaditi. Vijesti za dobar tek iz svakog dana odvajamo glazbenim brojem.

style